ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.99

God rådgivning er også rådgivning om de svære emner! På dette kursus bliver du opdateret indenfor de vigtigste emner og seneste lovændringer på det civilretslige område. Og du får styrket din generelle viden på emner som separation, skilsmisse og bodeling.

Når du arbejder med økonomisk rådgivning af privatkunder, bliver du sikkert ofte mødt med spørgsmål, som kan give lidt sved på den faglige pande, da det er kompliceret jura at navigere i.

Ikke desto mindre er det afgørende for en solid og langvarig kunderelation, at du også kan vejlede og rådgive dine kunder om de komplekse emner i forbindelse med større livsbegivenheder, fx boligskift, skilsmisse eller dødsfald.

Kursusprogrammet er relevant i forhold til kunder i alle aldre og bør være en fast del af helhedsrådgivningen ved bl.a. køb og salg af fast ejendom, pensionsplanlægning og seniorrådgivning.

Underviseren er Catarina Ryder.

Kurset henvender sig til kunderådgivere i pengeinstitutter og pensionsselskaber, der arbejder med helhedsrådgivning af privatkunder. Du har på forhånd et solidt fagligt fundament og ønsker nu at styrke dine kompetencer indenfor civilretslige emner i et fremadskuende perspektiv.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Relevant for dig?

 

 

Gå til kurven...