ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.76

Ser du altid det fulde billede, når du skal have dækket skadeudgifter af en skadevolder? Her er kurset, der gør dig i stand til at komme hele vejen rundt om sagsbehandlingen.

Som skadebehandler skal du kunne identificere grundlag for et regreskrav overfor en skadevolder. Samtidig er det afgørende, at du har styr på, hvordan du i praksis griber sagen an.

  På dette kursus kommer du til at arbejde med erstatningsansvarsloven §§ 19-22, og du får et godt overblik over regelsættet, som gælder for regreskrav.

  Vi arbejder med cases om ansvarsskader indenfor privat og erhverv og ser på, hvordan du bedst sikrer det bevis, der skal bruges i regressagen.

  Du får også underviserens bedste fif til, hvordan sagen køres så smidigt som muligt med det bedst mulige resultat for øje – samtidig med stort fokus på god kunderådgivning.

  Kurset er målrettet dig, der til dagligt arbejder som sagsbehandler eller taksator, hvor du behandler tingskader på hus, indbo, erhverv og sommerhus. Du har lidt erfaring eller er ny på området og ønsker at blive klædt bedre på til at opdage regresmuligheder samt få kendskab til gældende love og regler.

  Læs mere her
  KONTAKT

  Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

  Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

  Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Jeg er:

  Gå til kurven...