ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Modul

5.15

Dette modul er afløst af Erstatningsret (AIP04) og udbydes derfor ikke mere.

Du kan læse mere om Erstatningsret (AIP04) her

 

Når du arbejder med komplicerede forsikringssager og problemstillinger indenfor erstatningsret, er det afgørende, at du har dyb indsigt i de erstatningsretslige problemstillinger og grundprincipper.

Det kan være i jobbet som storkunderådgiver, erhvervskundebetjener, underwriter eller skadebehandler af ansvarsskader indenfor privat-, erhvervs- og landbrugssegmentet.

Med dette modul bliver du i stand til at håndtere komplekse forsikringsbehov for kunder, når forsikringen bliver oprettet, i den løbende kundekontakt, og når skaden er opstået. Du bliver klædt på til at kunne bruge relevante retsregler og domspraksis og formidle en komplet løsning over for kunden.

Hvem er modulet relevant for?

Modulet er målrettet den erfarne sagsbehandler, som arbejder med kunder, der har særlige og komplekse ansvarsproblematikker.
For at tage modulet skal du have bestået et af disse moduler:
4.34, 4.47, 4.53, 4.56, 4.57, 4.58.

Har du gennemført tilsvarende, relevante uddannelser?
Klik her og læs mere om, hvordan du kan opnå adgang.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gå til kurven...