ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Modul

5.53

Til erfarne taksatorer og skadebehandlere, der arbejder med skadebehandling og opgørelse af skader anmeldt til indboforsikringen.

Når du arbejder med komplicerede forsikringssager og problemstillinger på indboforsikring, er det afgørende, at du har dyb indsigt i jura, dækning, opgørelse og grundprincipper på området.

Her på uddannelsen lærer du derfor at tilrettelægge og gennemføre taksering og skadebehandling i forhold til privatkunder med komplekse problemstillinger.

Certificering

Modulet er del af certificeringsforløbet S4.07I Skadekonsulent, Indbo.

Uddannelsen henvender sig til erfarne skadebehandlere og løsøretaksatorer, som arbejder med særlige og komplekse problematikker i forbindelse med skadebehandling og opgørelse på indboforsikringen. For at tage modulet, skal du have gennemført og bestået modulet 4.53.

Har du gennemført tilsvarende, relevante uddannelser? Klik her og læs mere om, hvordan du kan opnå adgang
.

Læs mere her

 

KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...