ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

0.01

Alle taler om agilitet - men hvad går det egentlig ud på? På dette kursus lærer du at forstå den agile tankegang, så du kan samarbejde og skabe resultater i en foranderlig verden.

Oplever du også forventninger om, at du er klar til forandring - hurtigt og hele tiden?

Det er virkeligheden for mange.

Det agile mindset tilbyder faktisk en måde, hvorpå du kan honorere kravet om kontinuerligt at tilpasse dig den høje hastighed og foranderlighed, som branchen – og samfundet generelt – er præget af.

Langtidsplanlægning dur ikke længere - men det gør en mere agil og manøvredygtig tilgang måske?

På dette kursus lærer du om baggrunden og principperne for den agile tankegang. Du stifter bekendtskab med konkrete måder at facilitere organisatoriske forandringer på - og du lærer om agil ledelse.

Set i et agilt perspektiv er vi nemlig alle ledere, fordi udvikling og ledelse i høj grad flytter ud i dynamiske, selvledende teams.

Kurset henvender sig til dig, der har interesse i området, uden nødvendigvis at have forudgående kompetencer. Det kan indgå i alle de anbefalede spor, men kan også stå alene.

Læs mere her

 

KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Relevant for dig?

 

 

 

Gå til kurven...