ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

0.01

Alle taler om agilitet - men hvad går det egentlig ud på? På dette kursus lærer du at forstå den agile tankegang, så du kan samarbejde og skabe resultater i en foranderlig verden.

I den foranderlige verden er det vanskeligt at langtidsplanlægge - der er langt større behov for en manøvredygtig tilgang, som du finder i det agile mindset.

Når du ser på verden ud fra dette mindset, bliver det nemmere at håndtere den høje hastighed og foranderlighed i forsikringsbranchen og samfundet generelt.

På dette kursus lærer du om baggrunden og principperne for det agile mindset. Du stifter bekendtskab med konkrete måder at facilitere organisatoriske forandringer på - og du lærer om agil ledelse.

Set i et agilt perspektiv er vi nemlig alle ledere, fordi udvikling og ledelse i høj grad flytter ud i dynamiske, selvledende teams.

Så hvis du som mange andre oplever forventninger om, at du er klar til forandring, hurtigt og hele tiden, er dette kursus noget for dig.

Kurset, Den agile samarbejdsform, henvender sig til dig, der har interesse i området, uden nødvendigvis at have forudgående kompetencer. Det kan indgå i alle de anbefalede spor, men kan også stå alene.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Relevant for dig?

 

 

 

Gå til kurven...