ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Eksamen

5.05

Til dig, der ønsker titlen Eksamineret pensionsrådgiver.

Denne eksamen er relevant for alle, der ønsker at rådgive om og sælge samlede livs- og pensionsløsninger til kunder med en kompliceret risikoprofil, der kræver bred og dyb indsigt.

For at gå til eksamenen er det en forudsætning, at du har gennemført modulerne 4.15, 4.22, 4.23, 4.27, 4.28, 5.13 og 5.25.

Hvis du har fået tilsvarende kompetencer på anden vis, vil du i nogle tilfælde kunne tage eksamen uden at have gennemført modulerne.

Kontakt os i Kundeservice, hvis du ønsker en individuel vurdering.

Forberedelse hjælper dig godt på vej

Vi anbefaler, at du deltager på modulet 5.84 inden eksamenen. Dette modul gør dig i stand til at anvende en struktureret arbejdsmetode, som er bygget op om salgets/rådgivningens faser.

Du vil altså være optimalt forberedt til din eksamen. Det er ikke et krav, at du tilmelder dig 5.84. Du vil dog opleve en rød tråd mellem træning og eksamen, da modulets fire træningsdage ligger i samme uge som 5.05-eksamen.

En eksamen, der giver muligheder

Med en bestået eksamen får du et certifikat som bevis for, at du kan rådgive om og sælge livs- og pensionsløsninger til ovennævnte kunder og ret til at bruge titlen Eksamineret pensionsrådgiver.

IDD

Denne eksamen opfylder også certificeringskravene på IDD-arbejdsområde 4 og 5.

Læs mere her

    KONTAKT

    Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

    Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

    Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Gå til kurven...