ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Modul

5.84

Til dig, der arbejder med salg og rådgivning til kunder med særlige behov for en samlet pensionsløsning. Velegnet som forberedelse til den mundtlige 5.05-eksamen.

Her er uddannelsen til dig, som i dagligdagen hjælper kunderne med at skabe det store, samlede pensionsoverblik.

Formålet med modulet er at gøre dig i stand til at anvende en struktureret arbejdsmetode, der er bygget op om salgets/rådgivningens forskellige faser.

Du kommer til at bruge hele din faglige viden til at udarbejde pensions- og forsikringsløsninger, som tager udgangspunkt i kundens ønsker, behov og samlede økonomi.

På uddannelsen arbejder vi med de faglige problemstillinger, som du er blevet præsenteret for på de forudgående moduler.

Eksamen

Dette modul kan være del af et uddannelsesforløb og kan afsluttes med 5.05-eksamenen, som opfylder kompetencekravene på IDD-arbejdsområderne 4 og 5.

Modulet er målrettet den meget erfarne medarbejder, som rådgiver om og sælger livs- og pensionsprodukter til kunder med særlige problemstillinger indenfor civilret og pensionsbeskatning. For at kunne deltage skal du have bestået modulerne 4.23,4.27, 4.28, 5.13 og 5.25.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...