ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet

[5.84] Pensionsrådgiveren - fag og metode

Til dig, der arbejder med salg og rådgivning overfor kunder med særlige behov for en samlet pensionsløsning

Modulet er til dig, som i din dagligdag møder disse kunder og arbejder med at skabe det store overblik for kunden. Det er kunder med pensionsordninger i et pensionsselskab – både privat og firma eller i et pengeinstitut. Der er tale om rådgivning med udgangspunkt i forskellige faglige problemstillinger inden for de fagmoduler, som peger op mod denne uddannelse.

Formålet med modulet er at gøre dig i stand til at anvende en struktureret arbejdsmetode, der er bygget op om salgets/rådgivningens faser, hvor din faglige viden danner rammen for udarbejdelse af pensions- og forsikringsløsninger, der tager udgangspunkt i privatkundens/medarbejderens ønsker og behov set ud fra kundens samlede økonomi.

Med modulet bliver du også optimalt forberedt til din eksamen.

Næste skridt ... eksamen
Dette modul kan være del af et uddannelsesforløb og kan afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksamenen opfylder kompetencekravene i IDD bekendtgørelsen, arbejdsområde 4 og 5.

Certificering
Modulet er del af flere certificeringsforløb. Certificeringen opfylder kravene i IDD bekendtgørelsen, arbejdsområde 4 og 5.

Relevant for dig?

Modulet er målrettet den meget erfarne medarbejder, som rådgiver om og sælger livs- og pensionsprodukter til kunder med særlige problemstillinger inden for civilret og pensionsbeskatning, der kræver en større indsigt.

For at kunne deltage skal du have bestået følgende moduler:

  • Firmapension (4.23)
  • Pensionsløsninger og skat - den formuende kunde (4.28)
  • Civilret (5.13)
  • Pensionsbeskatning i praksis (5.25)

Forløbet

7 ugers uddannelsesforløb 

Kick off: Virtuelt møde med underviser og din studiegruppe, hvor I forventningsafstemmer og får sat samarbejdet i gang. 

Læringsperiode: Sammen med din studiegruppe skal du løbende gennem 7 uger arbejde med en række cases med relevante problemstillinger, du møder i din hverdag i jobbet.

Undervisning: 4 undervisningsdage på Forsikringsakademiet med underviser og øvrige studerende, hvor I går i detaljen med udvalgte emner, løser kundecase-opgaver og får feedback fra underviser.

Mundtlig prøve: Du kan tage en mundtlig eksamen dagen efter undervisningsdagene. Denne prøve skal du tilmeldes særskilt.

Pris

Prisen omfatter undervisning inkl. materialer, overnatning og forplejning. 

Se din pris under ledige pladser

Gå til kurven...